ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ

MRC Κ. Μάντης: Η top επιλογή εδώ και 30 χρόνια

MRC Κ. Μάντης: Η top επιλογή εδώ και 30 χρόνια

MRC Κ. Μάντης: Η top επιλογή εδώ και 30 χρόνια

Δημοσιευση περιοδικο ΜΟΤΟΤΡΙΤΗ

 

MRC Κ. Μάντης: Η top επιλογή εδώ και 30 χρόνια

Η MRC Κ. Μάντης κλείνει 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο της μοτοσυκλέτας και συνεχίζει με ακόμα πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες για εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου.

Ο Κώστας Μάντης βρίσκεται στον χώρο της συντήρησης μοτοσυκλέτας από το 1993 και συγκεκριμένα σαν επίσημος επισκευαστής SUZUKI. Από το 2009 είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής και κέντρο ανταλλακτικών των εταιριών SYM & DAYTONA. To πιο δυνατό όμως στοιχείο της MRC K. Μάντης είναι η απόλυτη εξειδίκευση στις μοτοσυκλέτες της Suzuki και είναι το μοναδικό κατάστημα που προετοιμάζει αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της Ιαπωνικής εταιρείας. Μάλιστα έχει υποστηρίξει πολλούς Έλληνες αναβάτες σε αγώνες ελληνικών, αλλά και παγκόσμιων πρωταθλημάτων και κυπέλων, χαρίζοντάς τους σημαντικές διακρίσεις και τίτλους.

Το πάθος, η τεχνογνωσία αλλά και η συνεχής προσπάθεια εξυπηρέτησης του πραγματικά πλούσιου πελατολογίου της MRC K. Μάντης έχει περάσει  στη 2η γενιά που εμπλέκεται πολύ δυναμικά από το 2015, στον Φίλιππο Μάντη.

30 χρόνια προσφοράς από την οικογένεια Μάντη στο χώρο της μοτοσυκλέτας είναι μόνο η αρχή!

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΤΟ 2022

 

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ MOTOSPORT                                                                                                                     

1η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ KATΑΣΤΗΜΑ  

SYZUKI   GSX1100F  ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ THΣ SUZUKI ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ        MRC K.MANTHΣ RACING TEAM

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΤΟ

ΤΕΣΤ  ΠΙΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΗΣ                    MRC K.ΜΑΝΤΗΣ RACING TEAM

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΤΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ΣΕ HAYABUSA

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 0300

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΤΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ  MRC K.ΜΑΝΤΗΣ S.MOTARD ΑΠΟ ΤΗΝ SUZUKI ΕΛΛΑΣ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΤΟ 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ 1ου GSXR 1000 R 2017 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ                                ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ

 

Suzuki GSX-R1000R ’17 – VIDEO: Πρώτη δυναμομέτρηση στην Ελλάδα

Tαξιδιάρικο GSX-R1000R 2017!

Πριν λίγες μέρες μεταδώσαμε ζωντανά στην σελίδα μας στο Facebook, την πρώτη δυναμομέτρηση GSX-R1000R στην Ελλάδα, όταν προσκεκλημένοι του κ. Μάντη βρήκαμε στο κατάστημά του ένα μοναδικό GSX-R, ίσως το μοναδικό στον κόσμο που έχει μαζέψει ήδη πάνω από 6.500 χιλιόμετρα στο κοντέρ του!Κι αν υπάρχει κάποιος άλλος από τους πρώτους ιδιοκτήτες σε όλο τον κόσμο, που πρόλαβε να γράψει περισσότερα χιλιόμετρα, τότε και πάλι το GSX-R που είδαμε στον Μάντη είναι μία μοναδική περίπτωση.Για τον απλούστατο λόγο ότι ήρθε οδικώς από την Φινλανδία! Ετοιμάστηκε λοιπόν με τον καλύτερο τρόπο για την δυναμομέτρηση, όμως η εμπειρία του Έλληνα ιδιοκτήτη και η μαρτυρία του για το ταξίδι, έχουν εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον. Ιδιαίτερα από την στιγμή που είναι φανατικός των Hayabusa και χρησιμοποιεί τώρα το GSX-R με τον ίδιο τρόπο. Ταξιδεύοντας «καταδρομικά» σχεδόν, για μεγάλες αποστάσεις και αραιές στάσεις!

Συζητώντας μαζί του, συμφωνήσαμε ότι εδώ κρύβεται ένα χαρακτηριστικό του GSX-R που κουβαλά από τις προηγούμενες γενιές. Έχει μία άνετη θέσης οδήγησης την στιγμή που τα προηγούμενα GSX-R ήταν επίσης από τις άνετες superbike στην καθημερινή χρήση, κι ένας από τους βασικούς λόγους, πέρα από κόστος απόκτησης και αξιοπιστίας που τα έβλεπες και τα βλέπεις στους ελληνικούς δημόσιους δρόμους με μεγαλύτερη συχνότητα. Μέχρι να το οδηγήσουμε σύντομα, η εμπειρία του Κώστα είναι ότι πιο ισχυρό υπάρχει, μετά από ένα τέτοιο ταξίδι. Ακόμα και ο ίδιος δεν περίμενε αυτή την απόδοση από την εργονομία του GSX-R υπολογίζοντας αρχικά ότι θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για συχνότερες στάσεις, αλλά τελικά κατέβηκε από την Σκανδιναβική χώρα που ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το MotoGP, με την ίδια ευκολία που έχει κάνει πολλές φορές με την Hayabusa. Αυτή είναι μία πολύ καλή πληροφορία, από έναν άνθρωπο που έχει αλλάξει πολλές Hayabusa  και ανεβοκατεβαίνει οδικώς Φινλανδία – Ελλάδα με μεγάλη συχνότητα. Το νέο GSX-R1000R κατανάλωσε τα πολλά αυτά χιλιόμετρα με άνεση και ευκολία, φορτωμένο με λίγα πράγματα, όπως αρέσει στον Κώστα να ταξιδεύει.

Στο δυναμόμετρο επέδειξε ένα εξαιρετικά γραμμικό και εύστροφο κινητήρα, με ένα ξέσπασμα από τις 9.100 ως τις 11.000 που περισσότερο γίνεται αντιληπτό στο δρόμο παρά στο χαρτί και πάνω στο δυναμόμετρο. Με κορύφωση στις 13.000 στροφές για 177 ίππους, (176,9 / 12.986) και 10.9m.kg ροπής στις 10.193 το GSXR-R1000R κατατάσσεται πολύ ψηλά σε απόδοση απέναντι στον ανταγωνισμό, αλλά επειδή στο MOTO έχουμε ένα πάθος με τις μετρήσεις, θα περιμένουμε λίγο ακόμα για να δυμαμομετρήσουμε την έκδοση RR στο ίδιο δυναμόμετρο που μετράμε πάντα, ώστε να έχουμε απευθείας αντιπαράθεση με τον ανταγωνισμό, αλλά και το παρελθόν του GSX-R1000R. Ο Κ. Μάντης όμως μας χάρισε μία εξαιρετική ευκαιρία για μία πρώτη, αντιπροσωπευτική δυναμομέτρηση, σε ένα GSX-R 2017 που αν δεν είναι αυτό με τα απολύτως περισσότερα χιλιόμετρα, τότε είναι σίγουρα εκείνο που έχει ταξιδέψει περισσότερο από κάθε άλλο στον κόσμο!

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΤΟΤΡΙΤΗ

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ   LIVE

 

H GSXR 1000 R `17 στα χέρια του Κώστα Μάντη!

Διαβάστηκε από 2908 αναγνώστες – Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/9/2017

Βρεθήκαμε στο κατάστημα MRC Κ. Μάντης για να παρακολουθήσουμε από κοντά τη διαδικασία δυναμομέτρησης μιας ολοκαίνουργιας Suzuki GSX1000R.

Με αρκετά χιλιόμετρα μετά το απαραίτητο στρώσιμο, αφού ο ιδιοκτήτης ταξίδεψε οδικώς από τη Φινλανδία, η ναυαρχίδα της Suzuki ήταν έτοιμη να πατήσει της ρόδες της στα ράουλα του απόλυτου κριτή, ώστε να αποδείξει τις δυνατότητες της. Το τελευταίας τεχνολογίας δυναμόμετρο της FUCHS που διαθέτει το κατάστημα MRC K.Μάντης είναι εγκεκριμένο από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, όπως Suzuki, Honda, Yamaha κ.α, αφού  μετράει με ακρίβεια ιπποδύναμη και ροπή στον τροχό χωρίς να μπορεί να δεχτεί «παρεμβάσεις».

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ιδιοκτήτης της GSX1000R το επέλεξε, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος από τα νούμερα που αντίκρισε, αφού η μοτοσυκλέτα απέδωσε γραμμικά 176,4 ίππους και 10,9 κιλά ροπής (στον τροχό). Το δυναμόμετρο είναι ένα βασικό εργαλείο, που εκτός από το αποτέλεσμα μιας βελτίωσης, ελέγχει την κατάσταση αλλά και τη λειτουργία του κινητήρα. Πάνω σε αυτό, με ειδικά εργαλεία όπως ο καυσαναλυτής ο οποίος δίνει πραγματικά δεδομένα για την καύση του κινητήρα και βοηθάει τα μέγιστα στην σωστή του ρύθμιση, μπορεί να γίνει διάγνωση προβλημάτων που είναι αδύνατον να διαγνωστούν στον δρόμο.

Το δυναμόμετρό της MRC Κ. Μάντης εμπιστεύονται πολλοί  Έλληνες αγωνιζόμενοι, αλλά και πελάτες που βελτιώνουν την μοτοσυκλέτα τους ή θέλουν να μάθουν την πραγματική απόδοση του κινητήρα,όπως ο τυχερός ιδιοκτήτης της νέας GSX1000R, που ως τακτικός πελάτης άφησε τη μοτοσυκλέτα  του στα χέρια του Κ.Μάντη, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία και απόλυτη εξειδίκευση στις μοτοσυκλέτες της Ιαπωνικής εταιρείας. Επιπλέον το κατάστημα διαθέτει πλήρη σειρά ειδικών εργαλείων και διαγνωστικών μηχανημάτων της Suzuki.

Για περισσότερες πληροφορίες:

MRC Κ.ΜΑΝΤΗΣ
Λ. Μεσογειων 44, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11527
Τηλ & Fax: 210 7487092
Email: mrckmant@otenet.gr
Website: www.mrckmantis.gr

Η νέα GSX1000R στο πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο του Κ. Μάντη
Λίγο πριν τη δυναμομέτρηση
Η ώρα της κρίσης

176,4 ίππους και 10,9 κιλά ροπής στον τροχό

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 0300 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ  SUZUKI ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ GSXR CUP ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ MAGNY COURS ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPERBIKE, ME ΑΡΧΙΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΝ Κ.ΜΑΝΤΗ

 

 

 

 

Κ.ΜΑΝΤΗΣ-Κ.ΣΒΑΝΤΖ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GSXR-1000R L7 Dyno Akrapovic exhaust 189,3 hp wheel by MRC K.MANTIS

 

Hayabusa Gen3 Dyno (First in Greece) by MRC K.